Ajankohtaista

Ajankohtaisia uutisia

Olemme muuttaneet Keravalta Järvenpäähän. 1.2.2018 alkaen uusi osoitteemme on Kartanontie 9 L 2, 04430  Järvenpää.

Geolaser Oy on hankkinut huoltoon kollimaattorin. Tämä uusi kollimaattori helpottaa huoltoamme ja mahdollistaa useimpien erilaisten mittakojeiden tarkistukset ja kalibroinnit.

 1. Ruotsalainen SatLab SLC RTK vastaanotin on yleisesti käytössä työmailla. Sitä käyttävät esim. kaapelikartoittajat, vesilaitosten asentajat ja tarkkaa paikannusta hyödyntävät GIS  mittaajat. Avoin rajapinta päätelaitteisiin ja käyttöjärjestelmiin antavat mahdollisuuden sovelluksissa käyttää nyt tarkkaa RTK paikannusta edullisesti ja nopeasti. SatLab asiakkaita ovat niin panostajat kuin jätevesikaivojen kuvaajatkin.

  Infrakit käyttäjät ovat myös ottaneet laitteen omakseen. Normaali tabletti / älypuhelin on helppo liittää SatLab vastaanottimeen käytettäessä vaikkapa KeyPro sovelluksia maastossa.
   
 2. Päivitä GeoMax Zenith25Pro antennisi Galileo ja Beidou signaaleihin nyt !

  Galileo ja Beidou -satelliittijärjestelmät tukevat aikaisempia GPS ja Glonass -järjestelmiä lisäämällä satelliittien määrää ja signaalin saatavuutta peitteisessä maastossa. Tarkka RTK-mittaus on mahdollista nyt kerrostalojen välissä, metsiköissä, ym paikoissa, jossa aiemmin se on ollut mahdotonta tai hyvin hidasta. Kaikki GeoMax Zenith25Pro antennit voidaan päivittää vastaanottamaan uusia satelliittisignaaleja. Pyydä tarjous Geolaser Oy:ltä !
   
 3. GeoMax on julkaissut uuden pc ohjelmiston GeoMax XPad Office Fusion. Se toimii tiedonsiirtona kaikille GeoMax kojeille ja maasto-ohjelmistoille (takymetrit, GNSS, XPad, skannerit). Uusien laitteiden mukana tulee perusosa XPad Office Fusion. Ohjelmistoa voi laajentaa X-TOPO, X-SCAN ja X-SCAN AUTOREGISTRATION ohjelmamoduleilla.
  Pyydä tarjous ja esittely !

 

Osallistumme lähitulevaisuudessa seuraaviin tapahtumiin:

 

Telakonepäivät Humppilassa 6.-7.4.2018

Paikka: Valtatie 2 (Kennintie 7), 31640 HUMPPILA

Järjestäjä: Suomen Telakone Oy

Lisätietoa osoitteesta www.telakone.com 

Telakonepäivät Humppilassa 2018


Webdesign Oy Holo Solutions Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustoa päivitetty viimeksi 2.2.2018. Palaute web-masterille tästä.