GeoMax

ZDL700 -sarja

Vaaituskoje on erittäin helppokäyttöinen, tarkka ja nopea toiminen. ZDL700 digitaalinen vaaituskoje sopii niin maan- kuin rakennusmittauksiinkin.

Nyt saat nopeasti ja luotettavasti mittaustulokset numeerisesti suoraan kojeen näytölle. ”Toimii kun tarvitset!”

 

Nopea, helppo,luotettava ja tarkka

 

Super nopea mittaus tapahtuu alle 3 sekunnissa. Vain yksi näppäin painallus ja näytölle saadaan mittaustulos joka voidaan halutessa tallentaa. Ja koska toiminta on näin helppoa niin myös virhemahdollisuudet vähenevät minimiin. Digitaaliset havainnot yhdistettynä kojeen muistitoimintoihin eliminoivat lukema- ja kirjausvirheet. ZDL700 kojeen vaaitustarkkuus on 1 km edestakaisessa vaaituksessa 0.7 mm. Tämä mahdollistaa vaativimmatkin vaaitukset, kuten pintavaaitukset, työmaan vaaitukset ja jopa tarkkavaaitukset.

 

Suuri sisäinen muisti

 

Kojeessa on sisäänrakennettu 2000 pisteen muisti ja paljon mittausta helpottavia toimintoja. Pisteen numerointi voi olla juoksevaa automaattisesti tai pisteet voidaan numeroida manuaalisesti kuten halutaan. Saat myös dokumentin tehdystä mittaustyöstä helposti. 

Saumaton tiedonsiirto

 

Tallennettu tieto saadaan helposti ladattua ja tallennettua tietokoneelle kun vain kytketään ZDL700 tietokoneeseen. Saumaton tiedonsiirto maastosta toimistoon toimii varmasti. Lisäksi, muistia voidaan lisätä liittämällä esimerkiksi ulkoinen tallennin kojeeseen.

Toimisto

 

Tekijänkatu 16 B

04440 Järvenpää

FINLAND

 

info@geolaser.fi

Info

Takuupalautus

Arvonlisävero

 

Kaikki verkkokaupan hinnat ovat Alv. 0%

Arvonlisävero lisätään hintaan kassalla.

  • Facebook

© 2020 by Geolaser Oy

geolaser_logo_color.png