top of page

GPS / GNSS

Low_Resolution-Zenith06_rendering_straight_zoom.jpg

Tarvitsetko tarkkoja tuloksia ilman, että sinun tarvitsee investoida kalliisiin ja monimutkaisiin laitteisiin? GeoMaxilla on ratkaisu: Zenith06-älyantenni X-PAD-kenttäohjelmistolla.

carlson-brx7.jpg

BRx7 yhdistettynä Carlson Layout Android -alustaiseen mittausohjelmaan on tehokas ja helppo mittauspaketti RTK tarkkuudella, pidä sauvaa vaikka vinossa!

E500.png

E500 on kevyt kaade-ominaisuudella varustettu GNSS. Luja ja pieni IP67 -muotoilu mahdollistaa työskentelyn erilaisissa ympäristöissä. Monitaajuuksinen ja tehokas signaalin käsittely antavat aina parhaan ratkaisun mittauksiisi. Kiitos pienikokoiselle ja kevyelle suunnittelulle, E500 sopii myös erilaisiin sovelluksiin, kuten auton ja koneen ohjaukseen.

Zenith40.jpg

Luotettava, muutaman sekunnin välein jatkuvasti tarkistava RTK- ratkaisu kaikkein vaativimmissa olosuhteissa mahdollistaa mittauksen paikoissa, joissa ennen ei ole RTK -tarkkuutta saavutettu.

Zenith60_rendering___right_side_diagonal_blurr.jpg

Zenith60:n kalibrointivapaa tilt -mittaus on tuottavampi ja tehokkaampi, mikä tekee jokaisesta mittauksesta nopeamman ja kätevämmän.

E300 Pro.png

E300 Pro on uuden sukupolven GNSS. Luja ja pieni IP67 -muotoilu mahdollistaa työskentelyn erilaisissa ympäristöissä. Monitaajuuksinen ja tehokas signaalin käsittely antavat aina parhaan ratkaisun mittauksiisi. Kiitos pienikokoiselle ja kevyelle suunnittelulle, E300 Pro sopii myös erilaisiin sovelluksiin, kuten auton ja koneen ohjaukseen.

E100.png

E100 on eSurvey GNSS RTK -verkkovastaanotin. Luja ja pieni IP67 -muotoilu mahdollistaa työskentelyn erilaisissa ympäristöissä. Monitaajuuksinen ja tehokas signaalin käsittely antavat aina parhaan ratkaisun mittauksiisi. Kiitos pienikokoiselle ja kevyelle suunnittelulle, E100 sopii myös erilaisiin sovelluksiin, kuten auton ja koneen ohjaukseen.

X_PAD_Survey_header_2480x750 crop.jpg

GeoMax XPad Ultimate on ketterä uusi ratkaisu maastomittauksiin Robottitakymetrillä ja GNSS vastaanottimilla. Voit käyttää niitä yhtä aikaa (X-POLE) tai erikseen. Pintamallien merkintä, tarkkeet, IFC mallit ovat osa XPad ohjelmistoa.

bottom of page