top of page

GeoMax

Zoom95 Sarja

Zoom95 on GeoMax TPS -valikoiman todellinen lippulaiva. Kehittyneessä STReAM360-tekniikassa tämä yhden mittaajan robottitakymetri minimoi kaikkien mittaustehtävien ajan ja maksimoi suorituskyvyn ja tarkkuuden.


Yhdessä X-PAD-maastomittausohjelmiston kanssa käyttäjäystävällinen ja joustava ratkaisu on ratkaisu rakennustyömaan mittauksiin.


Nerokas tiedon talteenotto ja käsittely.

Ei enää paperisuunnitelmia. Uudessa Zoom95 robotissa on erittäin selkeä, laaja 5" VGA kosketusnäyttö ja uusin Windows EC7 käyttöjärjestelmä. 
Lataa suunnitelmasi tabletille X-PAD Ultimate -kenttäohjelmistoon tai Zoom95 kojeen sisäiseen XPad ohjelmistoon  ja muokkaa kätevästi CAD-piirustuksia paikan päällä. Suuria tiedostoja voidaan käsitellä helposti ja nopeasti Zoom95:n uuden prosessorin ansiosta.


Ainutlaatuisen X-TILT-ominaisuuden ja tehokkaan Android tabletin ansiosta työmaan koko tietomäärä ei ole enää haaste.  X-TILT laskee pisteen sijainnin automaattisesti kallistamalla prismasauvaa ja siihen kiinnitettyä tablettia kahteen suuntaan.

Saumaton työnkulku maksimaalisella joustavuudella

X-PAD-ohjelmisto, Tehokkaat päätelaitteet ja Zoom95-robotti on valittu ja kehitetty huolellisesti, jotta työnkulku olisi huoletonta ja tehokasta. 
X-PAD antaa sinulle joustavuuden valita haluamasi tabletin tai mobiililaitteen, koska se on saatavana täydellisinä Android ™ -maastomittausohjelmistoina, jotka toimivat useilla eri mobiililaitteilla.

 

Kaikki robottitoiminnot

STReAM360 -tekniikan avulla Zoom95 löytää, lukitsee ja seuraa prismaa helposti ja nopeasti.

Scout: Pystysuuntainen laserviuhka etsii oikean prisman. Heti kun prismasta tulee heijastus takaisin, Zoom95 lukittuu tarkasti tähän prismaan (360 tai mini). TRack: Kohdetta seurataan jatkuvasti. Kun laite on lukittu paikalleen, se on tarkasti suunnattu myös nopeasti liikkuviin kohteisiin. AiM: Zoom95 kohdistaa tarkasti mihin tahansa prismaan ilman tarvetta katsoa kaukoputken läpi.

Kätevä ja turvallinen tiedonhallinta

X-PAD 365, verkkopohjainen GeoMax-pilvialusta, on luotu vastaamaan tiedonhallinta- ja yhteistyöhaasteisiin,  joita mittaajat ja rakennusalan ammattilaiset kohtaavat päivittäin. Zoom95:n kanssa tietoja voidaan käyttää, tallentaa ja jakaa X-PAD 365 -tiedostonhallinnan kautta.  Tietosi ovat aina turvassa automaattisten varmuuskopioiden ansiosta. Lisäksi reaaliaikaisella Collaborative Survey and Stakeout -ominaisuuden avulla useat käyttäjät 
voivat työskennellä yhdessä saman mittaus- tai kohdeprojektin parissa, jakaa reaaliaikaisia ​​mitattuja pisteitä ja piirustuksia ja nähdä heti niiden edistymisen.

Pidä X-PAD parhaimmillaan - valitse palvelusi

 

Varmista X-PAD Ultimate -ohjelmiston ylläpito. Pidä X-PERT-palvelu aktiivisena, voit jatkuvasti hyötyä uusimmista ohjelmistoparannuksista.

 

Luotettava kumppani

 

Hexagon tunnetaan innovaatioiden ja teknologisen kehityksen edistäjänä. Osana tätä ryhmää GeoMax voi taata että kaikki mittausalan ratkaisut toimivat, "Work when you do".

Low_Resolution-Zoom95 with BT handle rendering left diagonal_with_screenshot.jpg
bottom of page